پزشکی و سلامت
بیماری ام اس (MS) چگونه بر بدن تاثیر می گذارد
مولتیپل اسکلروزیس یا ام اس (MS) یک بیماری ناتوان کننده مغز و نخاع (سیستم عصبی مرکزی) است. در ام اس ، سیستم ایمنی بدن شما به غلاف…
هر آنچه که باید در مورد پروپرانولول بدانید
پروپرانولول نوعی داروی بتا بلاکر است که با اثر بر روی تکانه های عصبی در مناطق خاصی از بدن مانند قلب کار می کند و باعث می…
هر آنچه که باید از عدم تعادل هورمونی بدانید
هورمون ها مواد شیمیایی هستند که توسط غدد موجود در سیستم غدد درون ریز تولید می شوند. هورمون ها از طریق جریان خون به بافت ها و…
هر آنچه که باید از اضطراب بدانید
اختلالات ناشی از اضطراب در دسته ی سلامت بهداشت روان قرار می گیرند. این واکنش منجر به عصبی شدن بیش از حد، ترس، دلهره و نگرانی می…
هر آنچه که باید از سزارین بدانید
سزارین که به آن زایمان سزارین نیز گفته می شود، روشی است که در آن نوزاد از طریق برش در شکم و رحم مادر و نه از…
واکسن کرونا: آیا کشور های کم درآمد قافیه را به کشورهای ثروتمند می بازند؟
جمعی از دانشمندان ، فعالان و سازمان های بین المللی هشدار می دهند که سال آینده فقط 10 درصد از افراد در 67 کشور کم درآمد، علیه…
رابطه جنسی دردناک یا دیسپارونیا چیست؟
دیسپارونیا یا رابطه جنسی دردناک، اصطلاحی برای تعریف درد مکرر در ناحیه تناسلی یا لگن در حین رابطه جنسی است. این درد دارای شدت های مختلفی است…
هر آنچه که باید از فیبروم های رحمی بدانید
فیبروم رحمی (uterine fibroids) شایع ترین تومور غیرسرطانی یا خوش خیم در افراد در سنین باروری است. آنها همچنین به عنوان لیومیوم (leiomyomas) و میوم(myomas) نیز شناخته…
هر آنچه که باید از بیماری التهابی لگن بدانید
بیماری التهابی لگن(pelvic inflammatory disease) یا PID، منجر به التهاب اندام های تولید مثلی زنان می شود. این بیماری می تواند منجر به تشکیل اسکار با نوارهای…
هر آنچه که باید از عفونتهای مقاربتی بدانید
عفونتهای مقاربتی (STI) یا بیماری های مقاربتی، معمولاً از طریق تماس جنسی از یک شخص به شخص دیگر منتقل می شوند. بیشتر آنها تقریباً رایج هستند و…